Minifabrica de lapte (branzeturi)In anul 2010 am primit ca donatie o minifabricuta de lapte din partea comunităţii Capodarco di Fermo.


  

Spre sfârşitul lunii august Giacomo din partea comunităţii Capodarco di Fermo, impreună cu Gianmarco reprezentanutul firmei Giadda si cu Cristina, au venit pentru a monta mica fabricuţă de brânză donată pentru ferma Asociaţiei Caritas Câmpulung din comuna Schitu Goleşti. Timp de trei zile au montat si instruit personalul pentru a lucra in domeniul procesării laptelui. Mulţumim tuturor donatorilor care au contribuit la realizarea acestui proiect. Speram ca produsele noastre sa trezască intersul multori consumatori.

  

  

  

Timp de două  luni  am avut ajutorul voluntar al unei nepoate a doamnei Hochart Francoise, ( Loraine Saint Remy din Paris)  cu care am colaborat şi colaborăm de mulţi ani. Îi mulţumim Domnişoarei Loraine pentru munca voluntară depusă sperând că această experienţă îi va fi folositoare în viaţă. Mumţumim deasemnea şi doamnei Hochart Francoise pentru vizita făcută şi suntem convinşi că va fi mereu alături de noi aşa cum a făcut-o mereu.  

Din luna aprilie 2013 am reusit sa luam  autorizatia de functionare.


 

 

Parohia Romano-catolica Campulung Muscel

Vizitatori
Counter