Stiri si informatii
Caritas urget nos


Această descriere, pe care o veţi descoperi în descrierea activităţilor Asociaţiei Caritas Câmpulung, are menirea de a spune, în puţine cuvinte, o muncă imensă, făcută în numele Domnului în favoarea celor săraci.

Proiectele Asociaţiei Caritas a necesitat eforturile conjugate a celor de aici, dar şi aportul substanţial al celor din străinătate. Gândindu-mă la începuturile acestui proiect şi analizând progresul lui nu pot să nu aduc mulţumiri lui Dumnezeu şi celor care s-au implicat în dezvoltarea acestui proiect ca şi a întregii activităţi a Asociaţiei Caritas Câmpulung. Mulţumesc tuturor celor care au intrat în proiect, atât beneficiarilor lui cât şi celor care au susţinut şi susţin în continuare dezvoltarea lui. Mi-ar fi foarte greu să-i pot menţiona pe toţi, pentru că este o listă impresionantă. De fapt marea lor majoritate a lor va fi menţionată în descrierea proectelor, dar, rămân şi mulţi alţii pe care bunul Dumnezeu îi cunoaşte şi sunt sigur că îi va răsplăti cum ştie el mai bine. Ţin să menţionez aici cuvintele de încurajare scrise în Cartea de onoare pe 30 octombrie 2000 cu ocazia inaugurării Complexului Împreună de către Arhiepiscopul Mitropolit de Bucureşti, Dr. Ioan Robu: "Binecuvântând casa şi Proiectul Împreună, îl rog pe Domnul, Stăpânul timpului şi al istoriei, să dea rod bogat la ceea ce s-a început. Iar cei care vor lucra în casă, după spusa lui Ioan Bosco, să facă binele, să fie veseli şi să lase păsările să cânte".

Aceste cuvinte, într-adevăr, au fost o adevărată binecuvântare şi meditarea lor au dat mereu curaj în momentele dificile celor care au muncit.

Pr. Petru Păuleţ