Prima paginaIncepand cu aprilie 2015,

 www.caritasmuscel.ro  

se va numi

 www.caritascampulung.ro"Nu va temeti!"

   

   Am luat aceasta deviză, din evanghelie, pentru a vă Óndemna să intraţi, fără teamă, Ón site-ul parohiei noastre.

     Sperăm să descoperiţi informaţii din trecut şi de astăzi care să va ajute să deveniţi mai buni Ón relaţia cu Dumnezeu şi cu oamenii.

     Intraţi, pentru a descoperi lucrările minunate pe care Dumnezeu le-a făcut prin oameni şi pentru oameni, Ón trecut dar şi Ón timpurile actuale Ón comunitatea noastră.

 

Paroh,

Pr. Petru Paulet

 

          Campania "Decizi 100% ce faci cu 2%!"


A. Persoane fizice:

Incepand cu 1 ianuarie 2005, in noul Cod fiscal a aparut "pervederea 1%", ce permite fiecarei persoane care plateste impozit la stat sa directioneze 1% din impozitul pe venitul anual catre o organizatie nonprofit. Astfel, prin completarea unui singur formular, Declaratia pe venit global,decl_230_2014 fiecare cetatean poate sa directioneze 1% din impozitul datorat statului in contul unei organizatii umanitare.

In anul 2006 aceasta prevedere s-a schimbat si presupune un procent de 2% pentru o organizatie nonprofit, la fel in anul 2007.

Formularul Declaratia de venit global este trimis de catre administratia financiara locala, prin posta, tuturor persoanelor care realizeaza cel putin doua venituri. Persoanele care realizeaza doar un singur venit pot descarca declaratia de pe Ministerul Finantelor.

Descarca formularul 230

B. Pentru firme:

Codul fiscal va permite sa donati o parte din impozitul pe profit pe care firma dumneavoastra ar trebui sa plateasca oricum bugetului de stat.

Astfel, puteti sponsoriza activitati socio umane cu pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului fara a depasi 3% din cifra de afaceri.

descarca formular 200

DE CE?

Pentru ca toate acestea sunt 100% gratuite:
Nu dati nimic din buzunarul dumneavoastra;
Contribuiti la dezvoltarea programelor sociale;
Concretizati in fapte virtutea caritatii crestine;
Ajutati astfel la dezvoltarea societatii civile.


Parohia Romano-catolica Campulung Muscel

Vizitatori
Counter